Website

Een website voor uw bedrijf is de dag van vandaag een must. Het zet uw bedrijf in de kijker, mensen kunnen uw activiteiten bewonderen, contact opnemen, aanmelden voor de nieuwsbrief, ... Oveo maakt samen met u een passend ontwerp en zorgt ervoor dat alles wordt gemaakt volgens de regels van de kunst.


Grafisch ontwerp

Oveo biedt u ook grafische oplossingen aan. Flyers, logo's of een volledige huisstijl. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor belettering van uw voertuig.


E-shop

U wilt uw verkoop van producten/diensten uitbreiden? Dan is een e-shop de beste oplossing. 24 op 24 open, overal beschikbaar en uitermate eenvoudig. Oveo zorgt voor een eenvoudige module om het beheer van uw e-shop in goede banen te leiden en de verkoop van uw producten/diensten tot een hoger niveau te tillen.


CMS

CMS staat voor Content Management System. Dit systeem stelt u in staat om de inhoud van uw webpagina volledig zelf aan te passen. Voeg foto's en nieuwsberichten toe, beheer de gebruikers op uw website, verstuur een nieuwsbrief of wijzig de instellingen. De meeste bedrijven bieden een standaardpakket aan waarbij de meeste functies niet worden gebruikt maar waarvoor u toch betaalt. Oveo maakt dit systeem voor u volledig op maat. Less is more.


SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit proces zorgt ervoor dat uw website gemakkelijker gevonden kan worden via zoekmachines als Google, Bing, Yahoo, ... Oveo beschikt over de know-how om ook uw website aan deze standaarden te laten voldoen.


Social Media

Sociale media zoals Facebook, Twitter, Google +, ... kunnen ook een bijdrage leveren aan uw website. Miljoenen gebruikers over de hele wereld zijn gelinkt met elkaar via deze sociale media. Met een simpele I Like knop kunt u al uw vrienden melden dat u een nieuwe website hebt! Het aantal bezoekers zal hierdoor drastisch de hoogte in schieten. Oveo zorgt voor een volledige integratie van uw website met deze sociale media.